domingo, 20 de octubre de 2013

Xerrada col·loqui amb Pere Escobar


Aquest divendres passat, a l’ajuntament de Tona, Pere Escobar explica davant d’una trentena d’assistents algunes de les experiències viscudes de 34 anys de professió com a periodista esportiu català a Tv3 i actualment a Catalunya ràdio portant el programa “El club de mitjanit”.

Durant més d’una hora, el secretari de la fundació Unió Esportiva Tona Martí Bargalló va entrevistar d’una manera informal davant del públic, preguntant-li des dels seus inicis al món periodístic, fins a com va aconseguir l’entrevista de principis d’aquesta temporada al president del Barça Sandro Rossell

El periodista va explicar anècdotes i curiositats de diferents situacions que li han succeït a la seva trajectòria laboral. Escobar es va definir com un periodista independent que sempre intenta buscar la veritat, deixant a part les audiències. Va destacar que l’única cosa que es pot ser a la vida, és un mateix, per això abans de defensar el que diu algú altre, prefereix ser “Escobarista”. També es va referir als fans de qualsevol club esportiu, dient que cal ser exigents amb nosaltres mateixos, però no ser massa durs. Les crítiques han d’existir només si serveixen per millorar.

Després del torn de preguntes dels assistents i ja per finalitzar la xerrada, Pere Escobar va voler agrair al club el fet que l’hagi acollit com un més ja que els seus fills estan a dins del club, i va definir la Fundació Unió Esportiva Tona com un club espectacular i una fundació meravellosa que vetlla per valors més enllà del futbol i del guanyar, uns valors avui en dia molt mancats a la societat actual.

“L’esport des de darrere la banqueta”, és l’última de les xerrades periòdiques que l’entitat organitza des de fa 5 anys. Les xerrades realitzades fins ara han comptat amb la col·laboració de Jaume Palou del gimnàs Fitness Vic, Dr. Mellado especialista; en medicina esportiva, Tomàs Castillo; catadràtic de la Universitat de Cantàbria, Laia Sanz, esportista d’èlit, Ramon Besa; periodista català i Robert Fernandez, Exjugador del 1r equip del Barça. Totes les xerrades han permès donar l’oportunitat de conèixer diferents experiències personals en varis àmbits però totes amb interès per als assistents.


No hay comentarios:

Publicar un comentario