lunes, 14 de octubre de 2013

La Fundació Unió Esportiva Tona organitza una xerrada amb Pere Escobar “L’esport des de darrere la banqueta”


La Fundació Unió Esportiva Tona us convida a la xerrada “l’esport des de darrere la banqueta” del periodista esportiu català Pere Escobar el proper 18 d'octubre a les 20:30h a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tona.

La xerrada tindrà lloc el proper divendres 18 d’octubre a les 20:30h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tona situat al c/Font, 10. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Tona, el sr. Josep Salom.

La xerrada vol ser un esdeveniment obert a tothom, ja siguin famílies o jugadors del Club com qualsevol persona que tingui ganes de conèixer el Pere i les seves experiències personals viscudes com a periodista.

L’esport des de darrere la banqueta, és una de les xerrades periòdiques que l’entitat porta a terme des de fa 5 anys. Les xerrades realitzades fins ara han comptat amb la col·laboració de Jaume Palou del gimnàs Fitness Vic, Dr. Mellado especialista; en medicina esportiva, Tomàs Castillo; catadràtic de la Universitat de Cantàbria, la Laia Sanz, esportista d’èlit, Ramon Besa; periodista català i Robert Fernandez, Exjugador del 1r equip del Barça. Totes les xerrades han permès donar l’oportunitat de conèixer diferents experiències personals en varis àmbits però tots amb un cert interès per als assistents.

Dir-vos que hi haurà un torn de preguntes.

Esperem comptar amb la vostra assistència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario