lunes, 14 de octubre de 2013

Novetats presentades a la reunió informativa de les famílies

Per aquesta nova temporada el club iniciarà una nova metodologia de treball que permetrà millorar els aspectes tècnics i tàctics dels jugadors. A més a més s’oferirà un servei de coach o entrenador de suport a les famílies, “l’entrenador” amb el qual els nostres jugadors tenen la possibilitat de treballar la vessant emocional, quasi sempre oblidada, per així millorar el seu propi auto-coneixement i per seguir “madurant” com a jugador i com a persona. A la reunió es va presentar la nova responsable de comunicació de l’entitat Aina Arboix, qui vetllarà per informar de totes les activitats relacionades amb el club. En aspectes del funcionament, també es van exposar els serveis que ha ampliat el club per a les famílies, com la instal·lació de la maquinària per rentar els equipaments dels partits.

El Club també incorporarà per aquest mes d’octubre la normativa del règim intern del club per regular el comportament ètic i les normes de funcionament de l’entitat dels jugadors,entrenadors com famílies.

Finalment, dir que els espònsors MadeTres i Polàrier han incrementat el seu suport. I Base Esports Estel ha seguit mantenint la seva col·laboració amb els equipaments, que aquest any també tenen una novetat en el disseny.

Horaris d’atenció a pares temporada 2013-14

Direcció Esportiva (Àngel de Santos): Dimecres 18:00 a 19:30
Coordinació (Jordi Puigbó): Dijous 18:45 a 19:45
Secretaria (Elisabeth Guiteras): Dilluns, Dijous i Divendres 18:00 a 20:45
Entrenador de suport / Coach: Dilluns i Dimecres 19:30 a 20:30


Per demanar una reunió podeu contactar amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic uetona@uetona.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario