viernes, 19 de septiembre de 2014



df5017386db219f9a07828efb835beaa_bigger.jpgEls més petits: Motricitat a l'etapa de l'escoleta

La psicomotricitat serveix tant perquè el nen millori en els seus aprenentatges motrius com perquè evolucioni la seva personalitat i l’ajuda a ser autònom, equilibrat i feliç.

En molts contexts esportius, es creu que començar a practicar un esport molt aviat assegura que el nen arribi a dominar-lo abans, però no és així. En aquestes edats no es convenient l’especialització perquè no es podrà desenvolupar les habilitats motrius del nen o la nena de forma correcta i posteriorment poden aparèixer dificultats en l’aprenentatge dels elements propis de l’esport que es practiqui.

El desenvolupament del nen o la nena té diferents etapes i les hem de respectar escollint bé les tasques i el treball a realitzar i no tenint preses perquè aquestes etapes s’acabin introduint aprenentatges que els nens no són capaços de realitzar.

A la Fundació UE Tona, pensem que l’etapa de 4 a 6 anys com un moment on treballar les habilitats motrius bàsiques i elements motrius per afavorir el desenvolupament del nen o la nena i crear les bases perquè més endavant pugui iniciar-se en l’esport del Futbol.

Els nens i nenes es divertiran jugant, amb la intenció de desenvolupar les seves capacitats motrius i aprenent elements bàsics del futbol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario